Lista!


dag 01 - presentera dig själv
dag 02 - något som får dig att le
dag 03 - en resa
dag 04 - någons garderob du vill stjäla
dag 05 - en kyss
dag 06 - din bästa vän
dag 07 - vad du tänker på
dag 08 - tio saker du gillar
dag 09 - något du är stolt över
dag 10 - dagens kläder
dag 11 - helgens planer
dag 12 - vad som finns i din väska
dag 13 - din hjälte
dag 14 - ett minne
dag 15 - din favoritblogg
dag 16 - den perfekta dagen
dag 17 - pojken i dina drömmar
dag 18 - någonting du ångrar
dag 19 - din favorit klänning
dag 20 - en bild som du inte kan ta ögonen från
dag 21 - din dag
dag 22 - ett annat minne
dag 23 - någon vacker
dag 24 - dina drömmar
dag 25 - något som gör dig arg
dag 26 - din favoritlåt
dag 27 - vad du bar till en fest
dag 28 - någon söt
dag 29 - en film
dag 30 - en bok




thailand nästa månad!

blir en undrbar resa till thailand nästa månad, alltså i mars! 2 sköööööna veckor i pure heat!
ska bli brun till balen/studenten sen sola solarium så färgen håller sig! gud vad jag längtar!
vill bara tillägga; guuuuuuuuud vad jag älskar min underbare fästman! <3
ciao!

Big Bowl!

Nyss kommit hem från en grymt roligt kväll i malmö! jag och mamma åkte in 1810 och mötte nettan och tommy där inne och gick och käkade på bk, sen gick vi in på entree och skulle bowla, men första lediga banan var inte förrän kl 2330, så vi gick runt kvarteret till big bowl istället, och där var det kl 2300, men direkt efter receptionisten sa det som avbokade någon så fick vi en tid 2100, så vi gick och satte oss och drack lite innan, sen bowlade vi i en timme, och sen efter det så gick vi och hörde om dom hade en bana ledig nångång, så hade dom kl 2300, så vi fick den och satte oss och drack lite till innan det och gick in i spelhallen och spelade lite. sen bowlade vi igen, och jag slog min första strike!!!! hade ont i handen och ändå klarade jag det, aldrig fått strike,eller bra poäng överhuvudtaget, men nu gick det fantamig bättre :D haha suger dock fortfarande men det är för skojs skull och för sällskapet man spelar ju, men är riktigt stolt över mig själv över min strike.. blir igen nästa söndag, fast med nettan och tommys barn också, men det är kul ändå :D det har varit en jävligt bra kväll ;D.förutom nu i slutet men inget jag behöver ta här.. nu ska jag kolla på film och se om tobbe ringer nångång, han sa att han skulle det när telefonen var laddad, och då var klockan 1730.... väntat på hans samtal jäävligt länge :( menmen, får väl prata senare idag! nu drar jag mig till sängen, ciao!

imorgon





tobbes föräldrar kom hem igårkväll efter 2 veckor i thailand, guuud så bruna dom är :o inte rättvist haha! jag ska bli brunare när jag åker till thailand så deså!. fick höra lite om hur dom hade haft det osv, och jag säger bara en sak, fyfan vad jag hade fått spel om jag fått dras med såna människor som dom fick, bortskämda snorungar och även en sur gubbe som vägrade testa nya resturanger osv.. nä fyfan..  ska iaf åka hem imorgon, och det blir utan tobbe för han vill inte åka ifrån sina föräldrar....kul? eh nej! men iaf finns inget jag kan göra åt saken. ska till tandläkaren på fredag efter skolan kl 1500, ska laga mitt första hål, hatar tandläkaren så ser verkligen inte fram emot det.. fyfyfyfy!
på lördag blir det att man ska iväg och bowla, vilket jag suger på irl men inte på wii, hade det bara kunnat vara tvärtom så hade  jag varit väldigt nöjd, men nu är det ju inte så, och åter igen finns det inget att göra åt saken haha, men det ska bli jävligt kul. inte träffat mamma på snart 3 veckor, och inte träffat min pappa och lillebror på över en månad.. min syster är det fleera månader sen jag träffa, på halloween festen i oktober/nov. kan även slänga in en god nyhet i detta inlägg! jag ska bli storasyster för 2a gången i maj :D, syster för 3e.
längtar som en idioot gör man. aja nu ska jag spela lite harpan sen lägga mig, blir upp i tid och packa osv imorgon och sen bege sig hemåt, och att tobbe vägrar följa med mig suger verkligen stenhårt!!!!
aja, natti natti på er, ciao!

RSS 2.0
saandratheoneandonly